Adam David Russ Véreb egyenruhában

Adam David Russ Véreb egyenruhában

3.300 Ft (bruttó)

Adam Davis Russ Véreb egyenruhában könyve egy fantasztikus, kiváló képességű kutya története, aki a rendőrség munkáját segíti. Humoros, kalandos, remek olvasmány!

2 készleten

Leírás

Adam David Russ Véreb egyenruhában – „Egy könyv arról, hogyan tudja egy fantasztikus, kiváló képességű kutya segíteni a rendőrség munkáját. Humoros, kalandos, remek olvasmány!” – American Dog Magazine

Szinte a születése pillanatától fogva tudni lehetett, hogy tehetségesebb, mint a többiek. Még kétéves sem volt, amikor elkapta az első bűnözőt, és a testületnél eltöltött kilenc éve alatt betörők, erőszaktevők, drogdílerek, eltűnt gyermekek és gyilkosok nyomát kutatta; közel háromszáz utahi bűnelkövetőt segített börtönbe juttatni. Jessie Junior – a barátainak csak JJ, hivatalosan Michael Serio rendőrtiszt nyomozótársa, a rosszfiúk szerint „az az átkozott dög” – előtt az USA nyugati felében alig, Utahban pedig egyáltalán nem alkalmaztak vérebeket rendőrkutyaként. Bár JJ nem emelhette fel szavát eme igazságtalanság ellen (noha sokan úgy jellemezték: „olyan hangja van, mint egy ködkürtöt nyelt oroszlánfókának”), a teljesítménye meggyőzte a kétkedőket.

Adam David Russ a Blue Moon Literary & Art Review segédszerkesztője. Novellái, amelyek megjelentek a Paradigmben, a The Battered Suitcaseben és az All in the Game gyűjteményben is, díjakat nyertek a Writer’s Digesttől, a The Baltimore Reviewtól és a New Millenium Writingstől, valamint szerepeltek a Stories on Stage című műsorban. Adam katona szülők gyermeke, a Békehadtest önkéntese, közgazdász és matematikatanár, jelenleg pedig következő könyvén dolgozik. Észak-Kaliforniában él feleségével és fiával.

További információk

Tömeg 0,330 kg
Méretek 14,0 × 21,0 cm
ISBN
Szerző
Kiadó
Oldalszám

Érdekelhetnek még…