Képekkel a világ körül – Kertek és parkok madarai

Képekkel a világ körül – Kertek és parkok madarai

1.990 Ft (bruttó)

Kertek és parkok madarai  – képekkel a világ körül megismertet a bennünket körülölelő világ ezernyi hétköznapi csodáját. A tiszta, egyszerű oldalak, a megfelelő nagyságú betűk, az egyszerű, de érdekes témák, a sok kép mind abban segít, hogy a gyerekek akár önállóan is elolvassák a könyveket.

6 készleten

Leírás

Kertek és parkok madarai  – képekkel a világ körül megismertet a bennünket körülölelő világ ezernyi hétköznapi csodáját. A tiszta, egyszerű oldalak, a megfelelő nagyságú betűk, az egyszerű, de érdekes témák, a sok kép mind abban segít, hogy a gyerekek akár önállóan is elolvassák a könyveket. A 72 oldal már soknak tűnik, igazi könyv, de oldalról oldalra haladva annál több sikerélmény az olvasást gyakorló gyerekeknek.

Izgalmas ismeretterjesztőkönyv  sorozat gyerekeknek rengeteg képpel és szöveggel, amiből sok fontos információhoz hozzá lehet jutni, de egyben olvasmányos és szórakoztató is.

A könyvben számos szép, ismert, vagy különleges madarat mutatunk be, amelyekkel könnyedén találkozhatunk a városokban, vagy más emberhez közeli élőhelyen is.

További információk

Tömeg 0,455 kg
Méretek 20,0 × 27,0 cm
ISBN

Szerkesztő

Tóth Tamás

Kiadó

Sorozat

Érdekelhetnek még…