Madarak földön, vízen, levegőben

Akció!

Madarak földön, vízen, levegőben

2.000 Ft (bruttó)

Madarak földön, vízen, levegőben kötet a madarak világába kalauzolja az Olvasót. A madarak mindig is izgatták az ember fantáziáját. Repülésük és vándorútjuk, daluk, pompás színezetük és viselkedésük a természet lenyűgöző csodái közé tartozik.

(A könyv sarkai sérültek)

Elfogyott

Leírás

Madarak földön, vízen, levegőben kötet a madarak világába kalauzolja az Olvasót. A madarak mindig is izgatták az ember fantáziáját. Repülésük és vándorútjuk, daluk, pompás színezetük és viselkedésük a természet lenyűgöző csodái közé tartozik. Nagy pillanat volt a Föld történetében, amikor egy furcsa lény emelkedett a levegőbe, hogy először próbálja ki szárnyait: az Archeopteryx ősmadár. Kötetünk azonban nemcsak a levegő meghódítóit mutatja be, hanem a futó- és vízimadarakat is, mint például a strucc vagy a pingvin.

Néhány cím a könyvből: Kis madár nagy tojással. A kivi. Költés közben zavar a cipő. Sárgaszemű pingvin. Hangos beszéd. Hogyan beszélgetnek a nyári ludak? Megtévesztő álcázás. Madarak és rejtőruhájuk. Játék a szerelemért. Násztevékenység. Egy madár a túlvilágról. Kaliforniai kondor.

További információk

Tömeg 0,875 kg
Méretek 23,0 × 30,0 cm
Kiadó
ISBN
Oldalszám