Makay Béla: Hegyen-völgyön

Makay Béla: Hegyen-völgyön

2.900 Ft (bruttó)

A múlt századi író Makay Béla írói tevékenysége nagyon sokoldalú volt. Könyveinek érdekessége, hogy azokat saját maga illusztrálta. 1888-ban a Vallás és Közoktatási Minisztérium szolgálatába lépett.
Az olvasó most a Hegyen-völgyön című művét veheti ismét a kezébe, melynek címlapját Simon Ferenc festőművész grafikája díszíti.

Elfogyott

Leírás

“A Millennium alkalmából 2000-ben indítottuk el sorozatunkat. Eredeti tervünk az volt, hogy egy-egy művünk kapcsán bemutassuk kiemelkedő vadászíróinkat, reprezentálva az elmúlt száz évet. Időközben kiderült, hogy mind a névsor, mind pedig a művek száma még ízelítőnek is kevés. A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel folytattuk elkezdett munkánkat, és összeállítottuk immár harmadszor is a következő nyolc kötetet. Célunk továbbra is az, hogy megismertessük eleink vadászatai, azt a szellemiséget, amely a ma vadászának talán elavultnak tűnik, de mindenképpen tanulságos. Egész vadászati kultúránk ezekre a hagyományokra épült. Kiadónk illő kivitelben, de mégis elérhető áron hozza forgalomba újabb sorozatát.”

További információk

Tömeg 0,257 kg
Méretek 12,5 × 19 cm
ISBN
Kiadó
Oldalszám
Sorozat
Szerző