Vári István: Beregi hajtások

Vári István: Beregi hajtások

5.000 Ft (bruttó)

Vári István élményekben gazdag történetei Beregi hajtások című kötetében talán hozzájárulhatnak ahhoz, hogy azok is időt szakítsanak a barangolásokra, az állatok megfigyelésére, a természet gyönyörűségére és csodálatosságára, akik eddig ezt nem tették meg.

1 készleten

Leírás

Vári István Beregi hajtások kötetének fülszövege M. Magyar László újságíró tollából: „Sajnos, a XXI. századra elszakadt az emberiség a természettől, amellyel egykoron olyan szoros kapcsolatban állt. Digitalizált világban élünk, televíziók, számítógépek, okos telefonok gombjait, billentyűit nyomkodjuk úgy a munkahelyen dolgozás közben, mint otthon pihenésként. Irigyeljük a vadászokat, hogy milyen sok időt tölthetnek el a természetben, milyen sok időt tölthetnek el növények és állatok között, pedig ez is csak elhatározás kérdése. A szabadba, a természetbe, az erdőbe, a határba kimehetünk vadászengedély és lőfegyver nélkül is, csak akarnunk kell. Vári István élményekben gazdag történetei talán hozzájárulhatnak ahhoz, hogy azok is időt szakítsanak a barangolásokra, az állatok megfigyelésére, a természet gyönyörűségére és csodálatosságára, akik eddig ezt nem tették meg.

S, akik továbbra is a kényelmesebb életmódot választják, s nem akarnak kimozdulni otthonukból, csupán egy dologban reménykedhetnek annak érdekében, hogy kapcsolatuk legyen továbbra is a természettel: Hátha minél hamarabb megjelenik Vári István negyedik könyve is!”

További információk

Tömeg 0,505 kg
Méretek 17,5 × 24,5 cm
Szerző
Kiadó
ISBN
Oldalszám