Babocsay Gergely és Korsós Zoltán A haragossikló és rokonai

Babocsay Gergely és Korsós Zoltán A haragossikló és rokonai

3.000 Ft (bruttó)

Babocsay Gergely és Korsós Zoltán A haragossikló és rokonai kötetünkben egy igen ritka hüllőfaj kerül bemutatásra. Kiváló szakértő szerzőink a legújabb ismereteket gyűjtötték csokorba e ritka fajról, s a haragossiklók „ürügyén” egyúttal ízelítőt adnak a kígyók hallatlanul izgalmas, kevéssé ismert és a tudomány számára is még sok újdonságot tartogató világából.

1 készleten

Leírás

Babocsay Gergely és Korsós Zoltán A haragossikló és rokonai kötetünkben egy igen ritka hüllőfaj kerül bemutatásra. A haragossiklók Magyarországon előforduló egyetlen képviselője, amelyet kaszpi haragossiklóként tart számon ma a tudomány.

Kis, szigetszerű állományai hazánk középső területein találhatók. Kiváló szakértő szerzőink a legújabb ismereteket gyűjtötték csokorba e ritka fajról, s a haragossiklók „ürügyén” egyúttal ízelítőt adnak a kígyók hallatlanul izgalmas, kevéssé ismert és a tudomány számára is még sok újdonságot tartogató világából. Bemutatják a kígyók sokféleségét, különféle zsákmányolási technikáit, megdöbbentően szélsőséges élőhelyeit, a különleges kígyó-szokásokat, és megismertetnek a halálos marású mérgeskígyókkal is.

További információk

Tömeg 0,364 kg
Méretek 19,0 × 21,0 cm
ISBN
Szerző
Kiadó
Sorozat
Oldalszám

Érdekelhetnek még…