Buzgó József: A sebzett nagyvad utánkeresése

Buzgó József: A sebzett nagyvad utánkeresése

5.500 Ft (bruttó)

Buzgó József: A sebzett nagyvad utánkeresése című könyvének legnagyobb része – érthető módon – a rossz lövéstől a vad birtokbavételéig tartó, szerteágazó ismereteket, kitartást igénylő munkáról és annak előzményeiről, hátteréről szól. Mert a vadász megkerülhetetlen kötelessége, amire a könyv mottójául választott Széchenyi-idézet is figyelmeztet: „S ha már megsebezte, keresse meg…!”

Elfogyott

Leírás

Buzgó József: A sebzett nagyvad utánkeresése – ajánló:

A lövés leadása egy pillanat műve. Egy ujjgörbítés, ennyi az egész. De ami utána következik…

A megfontolt, pontos, azaz jó lövés után is van teendő, olykor nem is kevés, de mindezt áthatja a siker élménye. Ám egészen más a forgatókönyv, ha az a bizonyos ujjmozdulat nem pontosan akkor, nem pontosan úgy történt, ahogy kellett volna.

A hibázás bosszantó, kellemetlen, de az igazi bajt, nehézséget a sebzés jelenti, amelynek nyomán a vad birtokbavételéig sok órán, olykor több napon át tartó kemény küzdelemre van szükség. A könyv legnagyobb része – érthető módon – a rossz lövéstől a vad birtokbavételéig tartó, szerteágazó ismereteket, kitartást igénylő munkáról és annak előzményeiről, hátteréről szól. Mert a vadász megkerülhetetlen kötelessége, amire a könyv mottójául választott Széchenyi-idézet is figyelmeztet: „S ha már megsebezte, keresse meg…!”

További információk

Tömeg 0,745 kg
Méretek 17,0 × 24,0 cm
Szerző
Kiadó
ISBN
Oldalszám