Fekete István: Örökségem csak ennyi lehet

Fekete István: Örökségem csak ennyi lehet

1.600 Ft (bruttó)

Mai, kortárs írónk, Fekete István Örökségem csak ennyi lehet kötete versek és novellák.

„Szerette gondolatait versekbe, novellákba önteni. Az írásait a magával ragadó keresetlen, egyszerű őszinteség jellemzi, amelyet manapság igen nehéz találni az emberi kapcsolatokban, kommunikációban. Sok ma a cifra, míves, tökéletességig csiszolt beszéd, de a mögöttes tartalom, tiszta érzelmi töltés elveszett, és azt bizony nem lehet sem hozzátanulni, sem hozzáhazudni…”

Elfogyott

Leírás

Mai, kortárs írónk, Fekete István Örökségem csak ennyi lehet kötete versek és novellák.

„Szerette gondolatait versekbe, novellákba önteni. Az írásait a magával ragadó keresetlen, egyszerű őszinteség jellemzi, amelyet manapság igen nehéz találni az emberi kapcsolatokban, kommunikációban. Sok ma a cifra, míves, tökéletességig csiszolt beszéd, de a mögöttes tartalom, tiszta érzelmi töltés elveszett, és azt bizony nem lehet sem hozzátanulni, sem hozzáhazudni.

Fekete István írásaiban a kimondott, leírt szó és a mögötte feszülő érzések még egymást erősítik.”

A kötet borítója, elrendezése nagyon jól magán hordozza a versek hangulatát: a maga egyszerűségében és szépségében pompázik az a fa a mezőn, betölti küldetését, ugyanakkor szemet gyönyörködtetően szép.

A kiválasztott versek és novellák olvasása közben előttünk van Fekete István lénye: humorral, ugyanakkor mély gondolatokkal nemzetünkről, a hazáról, Lápoldalról, családról és az életről.

További információk

Tömeg 0,180 kg
Méretek 14,8 × 21,0 cm
Szerző
Kiadó
ISBN
Oldalszám