Hankó László: A medvék országa

Hankó László: A medvék országa

3.000 Ft (bruttó)

Hankó László A medvék országa című könyve az 1993-ban indult „Nimród Alapítvány Sorozat” kilencvenedik kötete. Alaszkában élő hazánk fia horgász-vadász élményeit osztja meg velünk.

Elfogyott

Leírás

Hankó László A medvék országa című könyve az 1993-ban indult „Nimród Alapítvány Sorozat” kilencvenedik kötete. Az elmúlt tizenkét év alatt a magyar vadászirodalom szinte minden mai képviselője hozzásegítette a sorozatot, hogy egy olyan könyvfolyammá nőjön, amely még világviszonylatban is páratlan.

Ezt a könyvet, amelyet most kezében tart az olvasó, Alaszkában élő hazánkfia írta. „Történelmünk nehéz napjaiban cseperedtem fel. Mint pöttömnyi emberke, a hosszú téli estéken az asztal szélénél állva, áhítattal hallgattam a felnőttek visszaemlékezéseit az elmúlt idők nyúlcsatáiról, a holdvilágos éjjelek rókaleseiről…Akkor álmodni sem mertem volna, hogy valamikor elhagyom a szülőföldemet, és messze földön saját puskámmal cserkelhetek majd nagyvadra a hegyekben és a völgyekben.” Az Ő vadász és horgász kalandjai egy ismerős de mégis ismeretlen világot tárnak fel előttünk.

A könyvben lévő 22 fekete-fehér és 14 színes  fotót a szerző készítette.

További információk

Tömeg 0,610 kg
Méretek 17 × 24 cm
ISBN
Kiadó
Oldalszám
Szerző